Bestilling.
 1. Når du har et foto du gerne vil ha' printet, vedhæfter du din billedfil og følgende oplysninger i en mail til print@finephotoprints.dk
  • størrelse på print
  • hvilket lærred og blindramme eller papir du ønsker dit foto printet på
  • navn, adresse, tlf. nr.
  • om det færdige billede afhentes eller skal sendes
  med eller uden omdeling af PostDanmark.
 2. Herefter modtager du en mail fra vores fotograf om dit foto kan printes i den ønskede størrelse evt. med forslag til bedre beskæring, justering af din billedfil.
  Vi renser automatisk for pixelstøj - kommer især fra kompact kamera og ældre DSLR kamera. Er der større forbedringer, som at fjerne støvpletter fra støv på billedchip, retoush, opretning af styrtene liner, indsættelse af skyer i stedet for en hvid himmel osv. afregnes det med forbrugt tid hos fotografen. Du vil i hvert enkelt tilfælde få en pris inden vi forbedre dit foto til et højere niveau.
 3. Er billedet i orden er der i mailen oplysninger om forventet produktionstid, samlet pris og en faktura vedhæftet som pdf-fil.
 4. Når Fine Photo Prints har modtaget din betaling, får du en mail om produktionsstart og levering/forsendelse.
 5. Når billedet er sendt med PostDanmark får du en mail med T&T nr., så du kan følge din forsendelsen på www.PostDanmark.dk eller en mail at billedet er klar til afhentning i 4060 Kirke Såby.

  OBS.
  Får du ikke svar samme dag du har sendt en mail på ovenstående mail så kontakt os venligst på print.finephotoprints(at)gmail.com   (at) = @
  I perioden august - september er nogle få mail ikke kommet frem. Efterfølgende er der ændret i spam indstillinger på mail'en og vi har ikke oplevet problemer.